СИТИ ЕКСПРЕС

СИТИ ЕКСПРЕС се специализира в много бързи доставки на територията на град София. Услугите, които предлагаме, се извършват в рамките на 90 минути, 180 минути и до края на същия работен ден.

Свържете се с нас

Последвайте ни:

 

Бързите услуги на Сити Експрес стават все по-популярни

Бързите услуги на Сити Експрес стават все по-популярни

В края на миналата година In Time придоби търговска марката СИТИ ЕКСПРЕС. След успешното й интегриране към портфолиото на компанията, „ОРАНЖЕВИЯ ЗАЕК“ отново предложи на жителите на София възможност да изпращат експресно документи и други спешни пратки в рамките на от 90 минути или до края на работния ден. Пратките през мрежата на Сити Експрес бележат висок ръст, достигайки до най-високите си нива в края на годината.

Сити Експрес е силно ориентирана към клиента услуга, която се радва на голям интерес от всички, които искат да получат пратките си бързо, надеждно и гарантирано.

Безупречното качество и индивидуалния подход към нуждите на всеки клиент позиционират услугата като предпочитана пред останалите бързи куриерски услуги на пазара. Тенденцията се наблюдава в покачване на търсенето на „Премиум услугите“, като бизнеса търси предимно качество на услугата.

Тествайте Сити Експрес днес и заявете куриер тук или на 02/9 12 12