СИТИ ЕКСПРЕС

СИТИ ЕКСПРЕС се специализира в много бързи доставки на територията на град София. Услугите, които предлагаме, се извършват в рамките на 90 минути, 180 минути и до края на същия работен ден.

Свържете се с нас

Последвайте ни:

 

Сити Експрес и орaнжевия заек

Сити Експрес и орaнжевия заек

СИТИ ЕКСПРЕС® и оранжевият заек, със своите бързи градски доставки, са познати куриери на софиянци от години. Търговската марка СИТИ ЕКСПРЕС® вече е част от семейството на „Ин Тайм“ ООД – фирма с утвърдени позиции и изключителен опит в предоставянето на куриерски услуги.

СИТИ ЕКСПРЕС® се специализира в много бързи доставки на територията на град София. Услугите, които предлагаме, се извършват в рамките на 90 минути, 180 минути и до края на същия работен ден. По този начин намираме решения за пратки, които са времево и температурно-чувствителни и за тях е задължително да се доставят в рамките на същия работен ден, в който сме ги взели от Вас. Услугите са изключително удобни за всички хора и компании, които се нуждаят от спешни пратки в рамките на града.

Доставките на пратки са в рамките на деня на изпращането им и имат следните вариации спрямо вида услуга:
– СИТИ ЕКСПРЕС® 90 МИНУТИ
– СИТИ ЕКСПРЕС® 180 МИНУТИ
– СИТИ ЕКСПРЕС® СТАНДАРТ до края на деня

Информация за СИТИ ЕКСПРЕС® и услугите, които предлагаме, можете да получите на телефон 02/9 12 12 и имейл sales@city-express.bg. Нашите обучени консултанти ще Ви насочат и ще ви препоръчат възможно най-подходящата за Вашата ситуация куриерска услуга.

СИТИ ЕКСПРЕС® – Времето е ценно и ние го знаем!