СИТИ ЕКСПРЕС

СИТИ ЕКСПРЕС се специализира в много бързи доставки на територията на град София. Услугите, които предлагаме, се извършват в рамките на 90 минути, 180 минути и до края на същия работен ден.

Свържете се с нас

Последвайте ни:

 

По-малко отпадъци с пликовете ни за многократна употреба

По-малко отпадъци с пликовете ни за многократна употреба

Харесваме града си чист! Затова избрахме да предложим на клиентите си плик за многократна употреба за доставките на Сити Експрес. Найлоновият опаковъчен плик с дръжки е предназначен за транспортиране на малки недокументни пратки. Той е за многократна употреба и е произведен с енергия от възобновяеми източници.

В единствения по рода си плик се опаковат пратките на нашите клиенти, докато ги транспортираме до получателите им, за да ги предпазим от повреждане, загуба или замърсяване. Пликът може да се използва многократно в мрежата на Сити Експрес и извън нея.

Ние сме отговорни към околната среда и обществото и чрез новите куриерски пликове за многократна употреба имаме желание да намалим количеството на използваните полиетиленови продукти и общото замърсяване.

Поръчайте куриер бързо и лесно онлайн и използвайте пликовете ни за многократна употреба: https://city-express.bg/request-courier/

Ако имате нужда от цялостно логистично решение, свързано със сортиране, окомплектоване, етикиране, опаковане, специфични изисквания за транспортиране или доставка, пишете ни на sales@city-express.bg.Call Now ButtonПозвънете сега!