CityExpress-bunny-logo

СИТИ ЕКСПРЕС® се специализира в супер експресни градски и междуградски доставки!
Доставяме пратки за 90 МИНУТИ, за 180 МИНУТИ или в рамките на СЪЩИЯ РАБОТЕН ДЕН с експресни ГРАДСКИ УСЛУГИ в определени населени места в страната.
Доставяме пратки в СЪЩИЯ РАБОТЕН ДЕН с експресни МЕЖДУГРАДСКИ УСЛУГИ, между определени населени места в страната.

Експедитивно бързи с доставка от ДНЕС за ДНЕС!

Свържете се с нас

Последвайте ни:

 

По-малко отпадъци с пликовете ни за многократна употреба

торбичка-плик на сити експрес

По-малко отпадъци с пликовете ни за многократна употреба

Харесваме града си чист! Затова избрахме да предложим на клиентите си плик за многократна употреба за доставките на Сити Експрес. Найлоновият опаковъчен плик с дръжки е предназначен за транспортиране на малки недокументни пратки. Той е за многократна употреба и е произведен с енергия от възобновяеми източници.

В единствения по рода си плик се опаковат пратките на нашите клиенти, докато ги транспортираме до получателите им, за да ги предпазим от повреждане, загуба или замърсяване. Пликът може да се използва многократно в мрежата на Сити Експрес и извън нея.

Ние сме отговорни към околната среда и обществото и чрез новите куриерски пликове за многократна употреба имаме желание да намалим количеството на използваните полиетиленови продукти и общото замърсяване.

Поръчайте куриер бързо и лесно онлайн и използвайте пликовете ни за многократна употреба: https://city-express.bg/request-courier/

Ако имате нужда от цялостно логистично решение, свързано със сортиране, окомплектоване, етикиране, опаковане, специфични изисквания за транспортиране или доставка, пишете ни на sales@city-express.bg.Позвънете сега!