СИТИ ЕКСПРЕС

СИТИ ЕКСПРЕС се специализира в много бързи доставки на територията на град София. Услугите, които предлагаме, се извършват в рамките на 90 минути, 180 минути и до края на същия работен ден.

Свържете се с нас

Последвайте ни:

 

Сити Експрес стартира услугата City Law

Сити Експрес стартира услугата City Law

Единствената експресна куриерска услуга на територията на град София – Сити Експрес, представя своята нова инициатива, насочена към адвокати, юристи, съдии и частни съдебни изпълнители, наречена City Law.

Сити Експрес предлага уникална за пазара бързина и коректност, доставяйки гарантирано пратки от РЪКА ДО РЪКА в рамките на от 90, 180 минути или до края на същия работен ден. City Law дава възможността да бъдат доставени, получени или входирани различни правни документи до получатели, съдилища или други инстанции.

City Law ще опитимизира вашия работен процес, като спести от разходите и времето, което отделяте. За по-голямо удобство може да платите на куриерите ни чрез ПОС терминал и да заявите електронна обратна разписка за вашата пратка, която ще получите на посочен имейл още същия ден.

За повече информация относно обхвата и цените на услугите, моля посетете www.city-express.bg, директно се свържете с нас на телефон 02 91212 или направете писмено запитване на sales@city-express.bg.