СИТИ ЕКСПРЕС

СИТИ ЕКСПРЕС се специализира в много бързи доставки на територията на град София. Услугите, които предлагаме, се извършват в рамките на 90 минути, 180 минути и до края на същия работен ден.

Свържете се с нас

Последвайте ни:

 

За Сити Експрес

Кои сме ние?

СИТИ ЕКСПРЕС® е част от семейството на ИН ТАЙМ – фирма с утвърдени позиции и изключителен опит в предоставянето на куриерски услуги на територията на Република България.

СИТИ ЕКСПРЕС® са набор от услуги, за доставка на пратки, нуждаещи се от ЕКСПРЕСНА доставка.

Водени от опит и желание да намерим подходящи решения за Вашите логистични потребности, се стараем да сме адаптивни и чрез своите премиум куриерски услуги Сити Експрес (R),  да отговорим на променящите се нужди на клиента.

СИТИ ЕКСПРЕС® се специализира в експресни градски и междуградски услуги.

Услугите СИТИ ЕКСПРЕС® се предлагат за пратки, изпратени от и до адреси в административните граници на следните населени места:
Столична Община, гр. Божурище, гр. Нови Искър, гр. Костинброд,

Община Елин Пелин,

Област Пловдив, Община Пазарджик, Община Панагюрище,

Община Варна, гр. Девня

Нашите услуги

ОСНОВНИ УСЛУГИ ЗА ДОСТАВКА НА ПРАТКИ С ТЕГЛО ДО 50 КГ.

СИТИ ЕКСПРЕС® 90  е градска* услуга със срок за изпълнение до 90 минути от физическото приемане на пратката от наш куриер.

СИТИ ЕКСПРЕС® 180 е градска услуга със срок за изпълнение до 180 минути от физическото приемане на пратката от наш куриер.

СИТИ ЕКСПРЕС® СТАНДАРТ е градска услуга със срок за изпълнение на услугата до края на деня на приемане на пратката от наш куриер.

СИТИ ЕКСПРЕС® УИКЕНД е градска услуга, с избирането на която пратката Ви ще бъде приета от наш куриер в рамките на избран от Вас работен ден от седмицата и ще бъде доставена в рамките на дните събота или неделя (по Ваш избор) на същата седмица.

СИТИ ЕКСПРЕС® УТРО е градска услуга за доставка на пратката Ви на следващия работен ден в интервала между 8:30 и 10:30 часа.

СИТИ 2 СИТИ ЕКСПРЕС® междуградска* услуга, предназначена за доставка на пратки до края на същия работен ден.

 

ОСНОВНИ УСЛУГИ ЗА ДОСТАВКА НА ПРАТКИ С ТЕГЛО МЕЖДУ 50 КГ И 200 КГ И ПАЛЕТИЗИРАНИ ПРАТКИ С ТЕГЛО ДО 700 КГ.

СИТИ ЕКСПРЕС® МАКСИ 180  е градска услуга за доставка на пратки с тегло между 50 кг и 200 кг и палетизирани пратки с тегло до 700 кг. Срокът за изпълнение на услугата е до 180 минути от  физическото приемане на пратката от наш куриер.

СИТИ ЕКСПРЕС® МАКСИ СТАНДАРТ е градска услуга за доставка на пратки с тегло с тегло между 50 кг и 200 кг и палетизирани пратки с тегло до 700 кг. Срокът за изпълнение на услугата е до края на деня на приемане на пратката от наш куриер.

СИТИ ЕКСПРЕС® МАКСИ УИКЕНД  е градска услуга за доставка пратки с тегло между 50 кг и 200 кг и палетизирани пратки до 700 кг. Пратката Ви ще бъде приета от наш куриер в рамките на избран от Вас работен ден от седмицата и ще бъде доставена в рамките на дните събота или неделя (по Ваш избор) на същата седмица.

СИТИ ЕКСПРЕС® МАКСИ УТРО е градска услуга за пратки с тегло между 50 кг и 200 кг и палетизирани пратки с тегло до 700 кг, нуждаещи се от доставка на следващия работен ден в интервала между 8:30 и 10:30 часа.

МАКСИ СИТИ 2 СИТИ ЕКСПРЕС®  е междуградска услуга, предназначена за доставка на пратки с тегло между 50 кг и 200 кг и палетизирани пратки с тегло до 700 кг до края на същия работен ден.

 

*Основна градска услуга – услуга, при която адресът на подаване и адресът на получаване на пратката се намират в един и същ сектор на обслужване.

*Основна междуградска услуга – услуга, при която адресът на подаване и адресът на получаване на пратката се намират в различни сектори на обслужване.

 

Повече за нашите услуги

Информация за услугите СИТИ ЕКСПРЕС® , можете да получите на телефон 02/9 12 12 и имейл sales@city-express.bg. Нашите обучени консултанти ще Ви насочат и ще ви препоръчат възможно най-подходящата за Вашата ситуация куриерска услуга.

Изпращайки пратка със СИТИ ЕКСПРЕС®, Вие можете да се възползвате и от допълнителни услуги, като подробна информация за обхвата им можете да получите на телефон 02/9 12 12 или тук.

Може да се възползвате от доставките ни сутрин, вечер и през уикендите.

Поискайте за своята пратката, електронна Обратна разписка или връщане на Обратни документи.

В случай, че бизнса ви го изисква използвайте и нашите допълнителни услуги, като Наложен платеж, Отвори и провери, Отвори и тествай, Декларирана стойност, Обратно връщане на пратка или палет и други.

Може да фиксирате желан час на доставка или взимане на Вашата пратка, както и да ни възложите да входираме Вашите документи в институция.

За пратките, които изпращате с допълнителната услуга Наложен платеж, можете да изберете дължимата от получателя сума по наложения платеж да бъде изплатена с услугата Пощенски паричен превод. Тази услуга е подходяща за електронните търговци. Още информация може да прочетете тук.

История

СИТИ ЕКСПРЕС® са експресни куриерски услуги, подходящи както за писма и докумети, така и за макси пратки до 700 кг.

 

Възползвайте се от големия избор на основни и допълнителни услуги, които разработихме за Вас и бизнеса Ви. Спечелете конкурентно предимство във Вашия бранш, като изберете бързината и качество на услугите Сити Експрес.

 

Поискайте оферта подходяща за Вашия бизнес, като ни пишете във формата на сайта тук!

За кого са подходящи услугите ни?

СИТИ ЕКСПРЕС® се специализира в експресни градски и междуградски услуги.

Възползвайте се от експресните МЕЖДУГРАДСКИ куриерски услуги  СИТИ 2 СИТИ ЕКСПРЕС® и МАКСИ СИТИ 2 СИТИ ЕКСПРЕС®  за доставка между следните населени места в страната:

  • Столична Община, гр. Божурище (Сектор I – Зона 1 и Зона 2)  Област Пловдив (Сектор II – Зона 1)
  • Столична Община, гр. Божурище (Сектор I- Зона 1 и Зона 2) Община Пазарджик (Сектор III – Зона 1)
  • Област Пловдив (Сектор II– Зона 1) Столична Община (Сектор I –  Зона 1)
  • Община Пазарджик (Сектор III – Зона 1) Столична Община (Сектор I –  Зона 1)
  • Област Пловдив (Сектор II – Зона 1, Зона 2) Община Пазарджик (Сектор III – Зона 1)
  • Община Пазарджик (Сектор III – Зона 1, Зона 2) Област Пловдив (Сектор II – Зона 1)

 

Услугите на СИТИ ЕКСПРЕС® са подходящи за всички хора и компании, които имат нужда от експресна градска или междуградска куриерска услуга.

Подходящи са за изпращане да документи, недокументни пратки до 200 кг и палетизирани пратки до 700 кг.

Референции