СИТИ ЕКСПРЕС

СИТИ ЕКСПРЕС се специализира в много бързи доставки на територията на град София. Услугите, които предлагаме, се извършват в рамките на 90 минути, 180 минути и до края на същия работен ден.

Свържете се с нас

Последвайте ни:

 

За Сити Експрес

Кои сме ние?

Услугите СИТИ ЕКСПРЕС® се предлагат от  ИН ТАЙМ – фирма с утвърдени позиции и изключителен опит в предоставянето на куриерски услуги на територията на Република България.

СИТИ ЕКСПРЕС® са набор от услуги, за доставка на пратки, нуждаещи се от ЕКСПРЕСНА доставка.

Водени от опит и желание да намерим подходящи решения за Вашите логистични потребности, се стараем да сме адаптивни и чрез своите премиум куриерски услуги Сити Експрес (R),  да отговорим на променящите се нужди на клиента.

СИТИ ЕКСПРЕС® се специализира в експресни градски и междуградски услуги.

Доставяме за 90 МИНУТИ, за 180 МИНУТИ или в рамките на СЪЩИЯ работен ден с експресни ГРАДСКИ УСЛУГИ за населени места в:

 • Столична Община, гр. Божурище, гр. Нови Искър, гр. Костинброд
 • Община Елин Пелин
 • Област Пловдив
 • Община Пазарджик
 • Община Панагюрище
 • Община Варна, гр. Девня

Доставяме в СЪЩИЯ ДЕН с новите експресни МЕЖДУГРАДСКИ УСЛУГИ, пратки между населени места попадащи в:

 • Столична Община и Област Пловдив
 • Столична Община и Община Пазарджик
 • Област Пловдив и Община Пазарджик

Нашите услуги

ОСНОВНИ УСЛУГИ ЗА ДОСТАВКА НА ПРАТКИ С ТЕГЛО ДО 50 КГ.

СИТИ ЕКСПРЕС® 90  е градска* услуга със срок за изпълнение до 90 минути от физическото приемане на пратката от наш куриер.

СИТИ ЕКСПРЕС® 180 е градска услуга със срок за изпълнение до 180 минути от физическото приемане на пратката от наш куриер.

СИТИ ЕКСПРЕС® СТАНДАРТ е градска услуга със срок за изпълнение на услугата до края на деня на приемане на пратката от наш куриер.

СИТИ ЕКСПРЕС® УИКЕНД е градска услуга, с избирането на която пратката Ви ще бъде приета от наш куриер в рамките на избран от Вас работен ден от седмицата и ще бъде доставена в рамките на дните събота или неделя (по Ваш избор) на същата седмица.

СИТИ ЕКСПРЕС® УТРО е градска услуга за доставка на пратката Ви на следващия работен ден в интервала между 8:30 и 10:30 часа.

СИТИ 2 СИТИ ЕКСПРЕС® междуградска* услуга, предназначена за доставка на пратки до края на същия работен ден.

 

ОСНОВНИ УСЛУГИ ЗА ДОСТАВКА НА ПРАТКИ С ТЕГЛО МЕЖДУ 50 КГ И 200 КГ И ПАЛЕТИЗИРАНИ ПРАТКИ С ТЕГЛО ДО 700 КГ.

СИТИ ЕКСПРЕС® МАКСИ 180  е градска услуга за доставка на пратки с тегло между 50 кг и 200 кг и палетизирани пратки с тегло до 700 кг. Срокът за изпълнение на услугата е до 180 минути от  физическото приемане на пратката от наш куриер.

СИТИ ЕКСПРЕС® МАКСИ СТАНДАРТ е градска услуга за доставка на пратки с тегло с тегло между 50 кг и 200 кг и палетизирани пратки с тегло до 700 кг. Срокът за изпълнение на услугата е до края на деня на приемане на пратката от наш куриер.

СИТИ ЕКСПРЕС® МАКСИ УИКЕНД  е градска услуга за доставка пратки с тегло между 50 кг и 200 кг и палетизирани пратки до 700 кг. Пратката Ви ще бъде приета от наш куриер в рамките на избран от Вас работен ден от седмицата и ще бъде доставена в рамките на дните събота или неделя (по Ваш избор) на същата седмица.

СИТИ ЕКСПРЕС® МАКСИ УТРО е градска услуга за пратки с тегло между 50 кг и 200 кг и палетизирани пратки с тегло до 700 кг, нуждаещи се от доставка на следващия работен ден в интервала между 8:30 и 10:30 часа.

МАКСИ СИТИ 2 СИТИ ЕКСПРЕС®  е междуградска услуга, предназначена за доставка на пратки с тегло между 50 кг и 200 кг и палетизирани пратки с тегло до 700 кг до края на същия работен ден.

 

*Основна градска услуга – услуга, при която адресът на подаване и адресът на получаване на пратката се намират в един и същ сектор на обслужване.

*Основна междуградска услуга – услуга, при която адресът на подаване и адресът на получаване на пратката се намират в различни сектори на обслужване.

 

Повече за нашите услуги

Информация за услугите СИТИ ЕКСПРЕС® , можете да получите на телефон 02/9 12 12. Нашите обучени консултанти ще Ви насочат и ще ви препоръчат възможно най-подходящата за Вашата ситуация куриерска услуга.

Изпращайки пратка със СИТИ ЕКСПРЕС®, Вие можете да се възползвате и от допълнителни услуги, като подробна информация за обхвата им можете да получите на телефон 02/9 12 12 или тук.

Може да се възползвате от доставките ни сутрин, вечер и през уикендите.

Поискайте за своята пратката, електронна Обратна разписка или връщане на Обратни документи.

В случай, че бизнса ви го изисква използвайте и нашите допълнителни услуги, като Наложен платеж, Отвори и провери, Отвори и тествай, Декларирана стойност, Обратно връщане на пратка или палет и други.

Може да фиксирате желан час на доставка или взимане на Вашата пратка, както и да ни възложите да входираме Вашите документи в институция.

За пратките, които изпращате с допълнителната услуга Наложен платеж, можете да изберете дължимата от получателя сума по наложения платеж да бъде изплатена с услугата Пощенски паричен превод. Тази услуга е подходяща за електронните търговци. Още информация може да прочетете тук.

За кого са подходящи услугите ни?

СИТИ ЕКСПРЕС® се специализира в експресни градски и междуградски услуги

Услугите на СИТИ ЕКСПРЕС® са подходящи за всички хора и компании, които имат нужда от експресна градска или междуградска куриерска услуга.

Подходящи са за изпращане да документи, недокументни пратки до 200 кг и палетизирани пратки до 700 кг.

Доставка от ДНЕС за ДНЕС!

Бърза доставка на важни документи, резервни части, консумативи

Незабавна доставка на очила, саниратни материали

Спешна доставка на бързо разваляеми стоки

Експресна доставка на температурно чувствителни пратки

Чувствителна за транспорт електроника, измервателна техника, телевизори, компютри, фотографска, офис и озвучителна техника, бяла домакинска техника и много други.

Ние сме ГОТОВИ да доставим вашите пратки ОЩЕ ДНЕС! Експресно и с внимание – дори в събота и неделя!

 

В случай, че желате да Ви изготвим специална оферта, свържете се с нас ТУК или на телефон 02/9 12 12

Можем да сме Ви полезни, ако:

 • имате регулярна нужда от експресни куриерски услуги с опция за входиране на документи в институции
 • търсите решение за доставка на нестандартни като размер пратки или специфичено отношение към съдържанието на пратката
 • необходима ви е доставка в необичайно време и място
 • имате електронен магазин и желаете да предложите на Вашите клиенти „премиум“ експресни услуги

Референции

Call Now ButtonПозвънете сега!