СИТИ ЕКСПРЕС

СИТИ ЕКСПРЕС се специализира в много бързи доставки на територията на град София. Услугите, които предлагаме, се извършват в рамките на 90 минути, 180 минути и до края на същия работен ден.

Свържете се с нас

Последвайте ни:

 

За Сити Експрес

Ние, куриерите на СИТИ ЕКСПРЕС® предлагаме експресни куриерски доставки с безупречно качество на територията на Столична Община, както и от и до градовете Божурище и Костинброд.

Повече за обхвата на услугите ни, може да прочетете в раздел ЗОНИ НА ОБСЛУЖВАНЕ.

Кои сме ние?

СИТИ ЕКСПРЕС® е част от семейството на „Ин Тайм“ ООД – фирма с утвърдени позиции и изключителен опит в предоставянето на куриерски услуги на територията на Република България.

Водени от опит и желание да намерим нови и подходящи решения за Вашите логистични потребности, се стараем чрез своите куриерски услуги Сити Експрес да отговорим на променящите се нужди на клиента.

Нашите услуги

Услугите на СИТИ ЕКСПРЕС® ви дават възможност да се възползвате от доставката на спешни пратки в административните граници на Столична Община, Божурище и Костинброд.

  • СИТИ ЕКСПРЕС 90 МИНУТИ – доставка за 90 минути от взимането на пратката от подателя

  • СИТИ ЕКСПРЕС 180 МИНУТИ – доставка за 180 минути от взимането на пратката от подателя

  • СИТИ ЕКСПРЕС СТАНДАРТ – доставка до края на същия работен ден

  • СИТИ ЕКСПРЕС УТРО – доставка на следващ ден до 11:00 часа

  • СИТИ ЕКСПРЕС УИКЕНД – доставка в съботен или неделен ден до вашия адрес

Повече за нашите услуги

Информация за услугите СИТИ ЕКСПРЕС® , можете да получите на телефон 02/9 12 12 и имейл sales@city-express.bg. Нашите обучени консултанти ще Ви насочат и ще ви препоръчат възможно най-подходящата за Вашата ситуация куриерска услуга.

Изпращайки пратка със СИТИ ЕКСПРЕС®, Вие можете да се възползвате и от допълнителни услуги, като подробна информация за обхвата им можете да получите на телефон 02/9 12 12 или тук.

Може да се възползвате от доставките ни сутрин, вечер и през уикендите.

Поискайте за своята пратката, електронна Обратна разписка или връщане на Обратни документи.

В случай, че бизнса ви го изисква използвайте и нашите допълнителни услуги, като Наложен платеж, Отвори и провери, Декларирана стойност и други.

Може да фиксирате желан час на доставка или взимане на Вашата пратка, както и да ни възложите да входираме Вашите документи в институция.

За пратките, които изпращате с допълнителната услуга Наложен платеж, можете да изберете дължимата от получателя сума по наложения платеж да бъде изплатена с услугата Пощенски паричен превод. Тази услуга е подходяща за електронните търговци. Още информация може да прочетете тук.

История

СИТИ ЕКСПРЕС® , експресни градски куриерски услуги с гаранция за доставка навреме!

Времето е ценно и ние го знаем!

Възползвайте се от големия избор на основни и допълнителни услуги, които разработихме за Вас и бизнеса Ви. Спечелете конкурентно предимство във вашия бранш, като изберете бързината и безкомпромисното качество на услугите Сити Експрес.

Разбираме, че в нестандартни ситуации клиентите ни имат нужда от индивидуални решения и се стремим да предложим специални такива с отлично качество, бързина и гъвкавост.

Поискайте оферта подходяща за вашия бизнес, като ни пишете във формата на сайта тук или на sales@city-express.bg!

За кого са подходящи услугите ни?

СИТИ ЕКСПРЕС® се специализира в експресни, бързи доставки с гарантирани срокове, както и създаването на индивидуални, специфични решения за иновативни бизнеси!

Услугите, които предлагаме, се извършват в рамките на 90 минути, 180 минути, до края на същия работен ден, на следващ работен ден до 11:00часа, през уикенда.

Услугите на СИТИ ЕКСПРЕС® са подходящи за всички хора и компании, които имат нужда от експресна градска куриерска услуга.

Времето е ценно и ние го знаем!

Референции