СИТИ ЕКСПРЕС

СИТИ ЕКСПРЕС се специализира в много бързи доставки на територията на град София. Услугите, които предлагаме, се извършват в рамките на 90 минути, 180 минути и до края на същия работен ден.

Свържете се с нас

Последвайте ни:

 

За Сити Експрес

Куриерите на СИТИ ЕКСПРЕС® предлагат бързи доставки на територията на град София, още в същия ден на взимането от подателя.

Кои сме ние?

СИТИ ЕКСПРЕС® е част от семейството на „Ин Тайм“ ООД – фирма с утвърдени позиции и изключителен опит в предоставянето на куриерски услуги на територията на Република България.

Нашите услуги

Услугите на СИТИ ЕКСПРЕС® ви дават уникална възможност да се възползвате от извършването на много спешни доставки от ръка до ръка на територията на град София. Пратките се доставят в рамките на деня на изпращането им и имат следните вариации спрямо вида услуга:

– СИТИ ЕКСПРЕС 90 МИНУТИ

– СИТИ ЕКСПРЕС 180 МИНУТИ

– СИТИ ЕКСПРЕС СТАНДАРТ до края на деня

Повече за нашите услуги

Информация за СИТИ ЕКСПРЕС® и услугите, които предлагаме, можете да получите на телефон 02/9 12 12 и имейл sales@city-express.bg. Нашите обучени консултанти ще Ви насочат и ще ви препоръчат възможно най-подходящата за Вашата ситуация куриерска услуга.

Изпращайки пратка със СИТИ ЕКСПРЕС®, Вие можете да се възползвате и от допълнителни услуги, като информация за обхвата им можете да получите на телефон 02/9 12 12.

История

СИТИ ЕКСПРЕС® и оранжевият заек, със своите бързи градски доставки, са познати куриери на софиянци от години.

За кого са подходящи услугите ни?

СИТИ ЕКСПРЕС® се специализира в много бързи доставки на територията на град София. Услугите, които предлагаме, се извършват в рамките на 90 минути, 180 минути и до края на същия работен ден. По този начин намираме решения за пратки, които са времево и температурно-чувствителни и за тях е задължително да се доставят в рамките на същия работен ден, в който сме ги взели от Вас. Услугите са изключително удобно и за всички хора и компании, които се нуждаят от спешни пратки в рамките на града.

Услугите на СИТИ ЕКСПРЕС® са подходящи за всички хора и компании, които имат нужда от много бърза градска куриерска услуга. Наши клиенти са адвокатски дружества, консултантски компании, лаборатории, дентални клиники, зъболекарски кабинети, печатници, цветарски магазини и ателиета и др.

Времето е ценно и ние го знаем!

Референции