CityExpress-bunny-logo

СИТИ ЕКСПРЕС® се специализира в супер експресни градски и междуградски доставки!
Доставяме пратки за 90 МИНУТИ, за 180 МИНУТИ или в рамките на СЪЩИЯ РАБОТЕН ДЕН с експресни ГРАДСКИ УСЛУГИ в определени населени места в страната.
Доставяме пратки в СЪЩИЯ РАБОТЕН ДЕН с експресни МЕЖДУГРАДСКИ УСЛУГИ, между определени населени места в страната.

Експедитивно бързи с доставка от ДНЕС за ДНЕС!

Свържете се с нас

Последвайте ни:

 

Доставка на експресни куриерски пратки с хладилен транспорт за деня

city-express-predlaga-hladilen-transport

Доставка на експресни куриерски пратки с хладилен транспорт за деня

Хладилният транспорт е важна част от превоза на стоки. Чрез него се осъществява транспортирането на бързоразвалящи се и температурочувстителни стоки, които имат кратък срок на годност при стайна температура.

Сити Експрес предлага транспорт на времево и температуро чувствителни пратки, които се нуждаят от специален контрол при транспортирането и доставката до получателите им.

Превозът се извършва със специално оборудвани пикапи, които имат вградена система за охлаждане и поддържане на постоянна температура в товарния отсег.

Имаме възможност да поддържаме всякаква плюсова температура., т.е.  от О °C до желаната от клиeнта ни.

Най-често превоза се извършва на температура от +5 °C до +7 °C.

При някои стоки се налага температурен режим не по-нисък от +25°C. Разбира се, само уточнете спецификите, при заявяването на куриер.

Полезни сме на различни бизнеси, най-вече на производители и дистрибутори на бързоразваляеми артикули, консумативи и проби за лаборатории, фармацевтични продукти, консумативи за специализирани машини, цветя и други стоки.

Хладилния транспорт и доставките се извършват стандартно за населени места попадащи в „Сектор I“ на обслужваните населени места от куриер Сити Експрес  – Община София, гр. Божурище, гр. Костинброд, гр. Нови Искър, Община Елин Пелин.

Услугите по доставка се извършват за 90 минути или 180 минути. (услуги „Сити Експрес 90“ и „Сити Експрес 180“). Услугата се извършва и по договаряне, с голяма гъвкавост при изпълнението и според според спецификата на съдържанието на пратките.

Повече информация можете да получите на телефон  02 9 12 12
За регулярно използване на хладилен транспорт можете да получите специална оферта на sales@city-express.bgПозвънете сега!