CityExpress-bunny-logo

СИТИ ЕКСПРЕС® се специализира в супер експресни градски и междуградски доставки!
Доставяме пратки за 90 МИНУТИ, за 180 МИНУТИ или в рамките на СЪЩИЯ РАБОТЕН ДЕН с експресни ГРАДСКИ УСЛУГИ в определени населени места в страната.
Доставяме пратки в СЪЩИЯ РАБОТЕН ДЕН с експресни МЕЖДУГРАДСКИ УСЛУГИ, между определени населени места в страната.

Експедитивно бързи с доставка от ДНЕС за ДНЕС!

Свържете се с нас

Последвайте ни:

 

Само с нас – електронна обратна разписка

elektronna obratna razpiska-web

Само с нас – електронна обратна разписка

Известие за доставяне или т.нар. обратна разписка е полезен и в много случаи задължителен документ, който съпътства куриерските и пощенски пратки, за да докаже успешното им получаване. Различното при услугите на СИТИ ЕКСПРЕС® е, че ние сме първите в България, които предоставят електронна Обратна разписка. По този начин спестяваме време и средства.

Всеки наш клиент може да заяви допълнителната услуга Обратна разписка при заявка на куриер чрез формата „Заяви куриер“ на нашия уебсайт или на телефон 0291212. Електронната обратна разписка съдържа име и подпис на подател и получател, както и точното време на доставка. Тя представлява точно копие на товарителницата на СИТИ ЕКСПРЕС®. Получава се по електронен път, на посочен от подателя имейл адрес, до два работни дни след извършването на доставка. Всеки наш клиент може да изтегли обратната си разписка от уебсайта на СИТИ ЕКСПРЕС® след като получи по имейл линк с парола за достъп. Документът е с висока защита на личните данни и с висока достоверност на информацията, която служи като доказателство за доставка.

Цената за допълнителната услуга Обратна разписка е 1,80 лв., независимо от вида на предпочитаната основна услуга. Приложима е както за писма, така и за пакети.

Обратна разписка е доказала полезността си допълнителна услуга, която само СИТИ ЕКСПРЕС® предоставя по електронен път.

Възползвайте се нея, спестете си излишни разходи, чакане и замърсяване. Нека пазим града си по-чист!Позвънете сега!