CityExpress-bunny-logo

СИТИ ЕКСПРЕС® се специализира в супер експресни градски и междуградски доставки!
Доставяме пратки за 90 МИНУТИ, за 180 МИНУТИ или в рамките на СЪЩИЯ РАБОТЕН ДЕН с експресни ГРАДСКИ УСЛУГИ в определени населени места в страната.
Доставяме пратки в СЪЩИЯ РАБОТЕН ДЕН с експресни МЕЖДУГРАДСКИ УСЛУГИ, между определени населени места в страната.

Експедитивно бързи с доставка от ДНЕС за ДНЕС!

Свържете се с нас

Последвайте ни:

 

В услуга на бизнеса – доставка от днес за днес в София

CE-Service-Web

В услуга на бизнеса – доставка от днес за днес в София

СИТИ ЕКСПРЕС® помага на бизнеси, които искат да бъдат по-конкурентни. За всички, които извършват регулярни доставки на територията на Столична община, както и от и до градовете Божурище и Костинброд, предлагаме доставка от днес за днес.

Мрежата ни се развива. Очаквайте доставки от днес за днес и в други градове!

Експресните услуги на СИТИ ЕКСПРЕС® се оказват изключително подходящи за сервизи за електроника, вкл. мобилни телефони, компютри, таблети, телевизори, касови апарати, както и за автосервизи и дори производители на стоки, които са времево и топлинно чувствителни.

Благодарение на нашите експресни доставки клиентът, може да получи сервизираната си електроника или друг продукт в рамките на деня за изпращане. По този начин се подобрява клиентската удовлетвореност и се помага на бизнесите да бъдат по-конкурентни на пазара.

СИТИ ЕКСПРЕС®  предоставя електронно известие за доставяне или т. нар. обратна разписка. Нейната цел е да докаже успешното получаване на пратката и в много случай е задължителна. Различното при нас е, че можете да получите този документ бързо и лесно по електронен път.

За пратките, които се изпращат с допълнителната ни услуга Наложен платеж, може да се избере дължимата от получателя сума да бъде изплатена с услугата Пощенски паричен превод (ППП). В този случай получателят на пратката получава и Разписка за прием на ППП, която служи за доказателство за извършеното плащане.

Ако и вие имате бизнес, чиито услуги искате да подобрите, свържете с нашите търговски представители, за да Ви изготвят специална оферта, съобразена с конкретните нужди и изискванията, които имате.

Можете да ни пишете със заявка за оферта на електронна поща sales@city-express.bg.Позвънете сега!